lördag 14 februari 2009

3D-bio och missad träning :(

Var som sagt på 3D-bio i Göteborg igår det. Det var riktigt sevärt. Jättebra!. Rekomenderas varmt. Ricktigt häfigt var det. Tack och lov hade de inte brett på med hur mycket effekter som helst för då hade man nog blivit knäpp. Ser ut som att det kommer komma fler filmer i detta formatet. Här ska det gås på bio!

Dock var inte hela dagen lika rolig. Jobbade fram till 17 vilket fungerade utmärkt. Sen skulle jag bara hem en liten sväng, lägga i en tvätt och sen iväg igen till stallet för att fixa för gumman så jag kunde åka och hämta kompisar och åka ner till Göteborg utan problem så vi han äta en bit mat innan bion. Så här tajt med tid ska man aldrig ha, det är då det blir strul. När jag kommer till stallet ser jag genast att Coftans sår från dagen innan, har svullnat rejält. Panikringer mamma som kommer och tittar. Ingen temp och pigg iaf, puh. Själva såret ser också fint ut, vätskar inte och ser ut att gå ihop fint. Men ack så svullen hon var. Hon svullnar upp för ingenting tjejen. Som tur är sitter såret på ett relativt bra ställe, inte i närheten av en led eller så.

Red ju dagen innan med såret och det gick helt ok. Broddade nu och tog ut henne igen för att se hur hin rörde sig. Ack så stelt det var. Funkade inget vidare:( Nickade rejalt när hon travade. Typiskt när Jörgenträning står i annalkande.

Ser ju tyvärr inte ut som att det bli någon träning i helgen. Just typist att det ska ske ett apr dagar innan med, har inte fått tag på reserv. Får vackert åka ner och betala Jörgen för ingenting. Men vad ska man göra när man har en halt häst.

Nu ska jag strax åka till stallet och se hur det ser ut idag. Ska föska få ut henne å skritta en bit så hon får röra på benet, bryukar göra gott för svullnaden. Får dessutom komma ut hagen hela dagen. Ser det alltför illa ut så får jag ringa veterinär och be att få penicillin.

Ingen rolig helg detta:(

Så här ful är man när man går på 3D-bio:

1 kommentar:

  1. Vi får hålla alla tummar att Coftan blir bättre. Tur iaf att det är rent ute o inga flugor. Du får rapportera hur det går. Vet hur besviken man blir när man ställt sig in på att träna. Synd att du inte kan låna någon annan häst, så du iaf kunde rida när du ändå får betala... Vill inte Marianne rida med Chic?
    Vad häftig du blev i glasögonen!

    SvaraRadera