tisdag 7 april 2009

Har lite tråkigt

Är lov på jobbet så jag har "lov" jag med. Sambon däremot jobbar över och kommer inte ens hem utan sover hos sina föräldrar för att kunna jobba längre (de bor närmare jobbet). Alltså har jag hur tråkigt som helst här hemma. Surfar runt på nätet emellanåt, planerar en massa för den nya lägenheten osv, men det blir ju långtråkigt det med. Inte blir det roligare av det dressyrpasset vi körde idag, jag och och Coftan.

Igår gav jag henne ledigt efter att ha kämpat väl på helgens Jörgenträningar. Istället passade jag på att vara duktigt själv. Tog cykeln till stallet, sprang sedan en runda och avslutade med lite styrkeövningar.

Idag däremot skulle det ridas. Tänkte ta ett lättare dressyrpass med lite jogging i en avslappnad och mjuk form. Gjorde dock några dumma val inför det passet, vilket ledde till ett mindre lyckat pass tyvärr. Tog de nya stövlarna, funkade ju bra i helgen så det borde det ju göra nu med. Men...jag hoppade över både sporrar och spö. Visst ska det inte behövas och normalt sett gör det inte det för Coftan brukar springa på bra ändå. Men hon är smart den lilla damen och vet när hon ka komma undan. Så till följd av att jag hade de nya stövlarna och därmed inte kunde skänkla alls nästan eftersom jag fortfarande har svårt att komma åt (sporrar eller spö hade ju kunnat hjälpa lite iaf) fick vi inget tempo alls. Följden av detta blev ett segande runt på banan med en häst som inte vill gå fram till bettet. Suck. Var väl inget större fel på henne så, men passet gav ju inte så mycket. När jag väl fått henne någorlunda dit jag ville, slutade jag. Var ingen idé att fortsätta och riskera att det blir strul. Men så är det, det kan inte gå bra jämt.

Efter ridningen passade jag på att kratta lite kanter i paddocken, där harven har svårt att komma åt, och gick ett varv runt hagen och kollade staket. Börjar dyka upp lite gröna grästrn här och var, härligt. Så ju dessutom några trevande vitsippor idag, men hade jag inte vetat var de brukar finnas hade jag inte sett dem. Letade bokstavligt talat efter dem. När vitsipporna blommar är det vår på riktigt:)

Eftermiddagen och kvällen har vart mest långtråkiga. Blev en liten sväng på stan efter luch och dusch. Ett efterlängtat besök hos frisören blev det åtminstonne. Och gott gjorde det med. Lite dålig bild men man ser iaf min nya lugg :)

3 kommentarer:

  1. Tror absolut att coftan hade träningsvärk från helgen efter 2 tuffa pass där du verkligen kom åt henne. Oftast är det ju värst 3e dan. Hade du då lite "mindre vapen" så gjorde hon nog inte mer än hon behövde. tror inte alls du behöver oroa dig, kommer att gå som en dans på tors!!
    Oh vad fin du blev!!!! Jättefint foto! Nu har Uddevalla fått snygg-Anna!!
    Du får berätta hur det går på tors:]

    SvaraRadera
  2. Jag får hoppas att det är nåt sånt och det tror jag med. Hon är allt smart och försöker komma undan om hon kan :) Tack!

    SvaraRadera